ONLINE MARKETING

Facebook, Linkedin, Instagram, Google Adwords kampány, kampány menedzsment? Mi leveszünk minden terhet a Megrendelőink válláról, megtervezzük a komplex marketing stratégiát és végre is hajtjuk, hogy
csak egy klikkelésre legyen a siker!

Költséghatékony, mérhető és optimalizálható – nálunk ezek a kulcsszavak!

Az online tér megkerülhetetlen tényező. Az elmúlt évek súlyponteltolódásának köszönhetően szerepe egyre dominánsabbá vált a mindennapi életünk magán és üzleti színterén is. Az online megoldásokban óriási üzleti potenciál rejlik. Ahhoz azonban, hogy a benne rejlő lehetőségeket ki is tudjuk aknázni, nem elég pusztán ismernünk az online marketing megoldásokat, hanem megfelelő módon kell használnunk azokat. Mi ebben nyújthatunk segítséget.

WEBOLDALAK ÁTVIZSGÁLÁSA

Kattintásra ajánláskor nem csak a céloldal relevanciáját nézi a Google, hanem annak bizonyos szempontok alapján meghatározott értékelését. Ezek a szempontok pedig átfedésben vannak a SEO bizonyos tételeivel, így a Google egy minőségi rostát állított fel minden weboldal számára. Megvizsgáljuk hogy a weboldal, a közösségi média, a SEO hogyan lettek összehangolva.

Feltérképezzük a hibákat és kérésre ki is javítjuk őket, így egy kézben végzünk el szinte mindent, ami a hatékony online marketinghez és a kiemelkedő digitális jelenléthez szükséges.

WEBOLDAL /MICROSITE ÉS WEBSHOP FEJLESZTÉS

21. századi megoldások, ügyfélbarát megjelenés, keresőoptimalizált, látványos és forgalomgeneráló weboldal, webshop tervezése és készítése. Egyedi vagy WP alapú weboldalak és webshopok fejlesztése és karbantartása.

DIGITÁLIS HIRDETÉSEK

Google Ads (Google hirdetések,Keresőhirdetések) és Facebook kampányok kezelése és optimalizációja

Látható, érezhető eredmény!

Mindegy milyen felületen hirdetünk, soha nem a kattintások száma a lényeg, hanem az, hogy a megfelelő célcsoportot érjük el, azok kattintsanak, akik valós érdeklődők és ezáltal valós értéket képviselnek.

A kevesebb néha több. Bebizonyítottuk, hogy kis költségvetéssel is lehet jó eredményeket elérni és ennek ügyfeleink látják előnyét!

Mit tartalmaz a kampány management?

Online marketing -tartalom management kép
KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Online és Technikai SEO elemzés és beállítás ezzel segítjük elő az organikus megjelenéseket

TARTALOM MARKETING

Teljeskörű tartalom marketing közösségi médiában, blogbejegyzésekben, weboldalakon

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Építsen releváns követőbázist!
Facebook oldalak teljeskörű kezelése, bejegyzések írása, interakció

REFERENCIÁINK

Megbízóink között megtalálhatóak multinacionális cégek, állami cégek, települési önkormányzatok, sportági szövetségek, egyházi és non-profit szervezetek.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2019-ben cégünk végezhette a budapesti Vívó-Világbajnokság teljes marketing és kommunikációs feladatait, a média vásárlást, marketing eszközök teljeskörű gyártását, kivitelezését és a helyszín branding és signing tevékenységét. Varázslatos volt ez a munka, hálásak vagyunk érte!

error: Content is protected !!