MÉDIAVÁSÁRLÁS

Miért érdemes bennünket választani?
Komplexitás, szakértelem, hatékonyság, kedvező árak!

Komplex kampányainkhoz a leghatékonyabb megoldásokat keressük, hogy láthatóvá tegyük a nem láthatót!
Online, offline, kültéri és egyéb felületek médiavásárlása.

KOMPLEX MÉDIAVÁSÁRLÁS

Minden esteben a médiavásárlás során a ránk bízott hirdetési büdzsé médiaértékét maximalizáljuk annak érdekében, hogy ügyfeleink a lehető leghatékonyabban érjék el célcsoportjukat. Nem az a célunk, hogy amédiavásárlás során egy konkrét médiafelületet próbáljunk a lehető legolcsóbban megvásárolni, hanem a médiavásárlás során egy előre kialakított stratégia mentén járunk el, melynek célja, hogy biztosítsa acélcsoport legköltséghatékonyabb elérését egy komplex eszköztár segítségével.

Több ügyfelünknek vásárolunk médiát, így az egyes felületeknél jelentős kedvezményeket tudunk elérni.

MÉDIAVÁSÁRLÁS KAMPÁNYOKHOZ

A kampányokhoz kapcsolódó médiavásárlás során ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, mint a teljes médiabüdzsé menedzselése esetében, azzal a különbséggel, hogy a kampányok esetében kizárólag a kampányhoz kapcsolódó médiafelületek vásárlását menedzseljük.

MÉDIAVÁSÁRLÁS PPC ALAPON

A médiavásárlás során mi kezeljük ügyfeleink PPC (Facebook, AdWords, Etarget, stb.) kampányait is, éppen ezért a leghatékonyabb eszközökből annyit használunk fel, amennyit kapacitásuk megenged.

Szolgáltatásaink:

  • Médiastratégia kialakítása
  • Médiavásárlás jelentős kedvezményekkel
  • Hirdetések és felületek kezelése
  • Teljesítményigazolások és támogatási példányok beszerzése
  • Statisztikák és post-buy analízis összeállítása

REFERENCIÁINK

Megbízóink között megtalálhatóak multinacionális cégek, állami cégek, települési önkormányzatok, sportági szövetségek, egyházi és non-profit szervezetek.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2019-ben cégünk végezhette a budapesti Vívó-Világbajnokság teljes marketing és kommunikációs feladatait, a média vásárlást, marketing eszközök teljeskörű gyártását, kivitelezését és a helyszín branding és signing tevékenységét. Varázslatos volt ez a munka, hálásak vagyunk érte!

error: Content is protected !!