MERJ NAGYOT ÁLMODNI

ÉS MI MEGVALÓSÍTJUK!

AZ INSPIRAL MARKETING SOLUTIONS EGY INTEGRÁLT MARKETING ÉS KOMMUNIKÁCIÓS ÜGYNÖKSÉG. HISZÜNK ABBAN, HOGY MINDENT AKÁR EGY CÉGET VAGY EGY ALKOTÁST IS AZ ŐKET ALKOTÓ EMBEREK TESZIK EGYEDIVÉ ÉS KÜLÖNLEGESSÉ, CSAPATUNK IS ENNEK SZELLEMISÉGÉBEN SZÜLETETT.
LEGYEN SZÓ EGY ÚJ CÉG INDULÁSÁRÓL, BRANDÉPÍTÉSRŐL, TERMÉK BEVEZETÉSÉRŐL, EGY KRÍZISHELYZET KEZELÉSÉRŐL, NÁLUNK MINDENKI TALÁLHAT JÓ ÖTLETEKET ÉS INSPIRÁLÓ MEGOLDÁSOKAT.

Alkotni szeretünk. Értéket teremteni a gondolat megszületésétől egészen a megvalósításáig. Ott lenni a legfontosabb pillanatokban. Amikor egy ötlet felmerül, amikor márka megszületik, amikor egy rég várt esemény eljön, vagy amikor egy álom megvalósul. Együttműködve Megrendelőinkkel valósulnak meg az elképzelések, az álmok! Ezt imádjuk a munkánkban!
Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunk tagjai minden esetben az adott terület kiváló szakemberei, mindenki több évtizedes tapasztalattal rendelkezik és elhivatott a minőség és az ügyfélközpontúság felé. Mivel mindegyikünk hosszú ideig képviselte a megrendelői oldalt is döntéshozóként, ezért jól ismerjük a megrendelői igényeket tudjuk mely eszközökkel segíthetjük valóban megrendelőink munkáját, hogy lehet eredményes a marketing!

Árazási rendszerünket rugalmasan alakítottuk ki, így nemcsak nagyvállalatoknak, hanem a kis- és közepes vállalkozásoknak is elérhetővé teszi szolgáltatásainkat.

SZOLGÁLTATÁSAINK

HAGYOMÁNYOS MARKETING

Komplex marketing stratégia tervezés, branding, ATL/BTL kampányok, cég teljes PR tevékenysége, kiadványszerkesztés, rendezvény-szervés, eladáshelyi eszközök tervezése és gyártása, néhány a sok marketing feladat közül, melyre kreatív megoldásokat nyújtunk, hogy a végeredmény ne csak egyedi, hanem magával ragadó is legyen.

ARCULATTERVEZÉS

Logótól a márkaépítésig, kreatív és inspiráló ötletek személyre szabva!

Tervező grafikusaink személyre szabottan tervezik meg vagy frissítik fel cégének logóját vagy teljes arculatát, hogy megjelenítsék a cégében rejlő különleges értékeket!

IMÁZS-/REKLÁMFILMEK KÉSZÍTÉSE

Képekben a világ!

Imázsés reklámfilmeket tervezünk és készítünk, amelyek megmutatják megrendelőink értékeit, erősségeit és a legkülönbözőbb médiafelületeken is eredményesen és időt állóan működnek.

MÉDIA VÁSÁRLÁS

Miért érdemes bennünket választani? Komplexitás, szakértelem, hatékonyság, kedvező árak!
Komplex kampányainkhoz a leghatékonyabb megoldásokat keressük, hogy láthatóvá tegyük a nem láthatót!
Online, offline, kültéri és egyéb felületek médiavásárlása.

RENDEZVÉNYEK

Egy céges rendezvény képet alkot a vállalatról. Az erre fordított összeg akkor éri meg Önnek, ha az esemény eléri célját: a résztvevők a megfelelő környezetben a kellő figyelem mellett kapják meg a rájuk szabott, számukra előkészített szolgál- tatásokat.

Mi figyelünk a cateringre, a programokra, a vendégek szórakoztatására, a műsorra, a fotóra és videóra, a dekorációra, a zenére és a személyzetre, Önnek csak az igényeit kell vázolnia, majd hátradőlni.
Számíthat ránk, ha céges rendezvényre vagy családi napra készül, ha ügyféltalálkozót vagy konferenciát tervez vagy, ha sajtótájékoztatót tartana.

TIME-LAPSE TECHNOLÓGIA

Az Ön cége is látványos beruházásra készül? Szeretné maradandóvá tenni a kivitelezés pillanatait? Biztos kezekben szeretné tudni építkezése képrögzítését? Válassza az InSpiral Marketing Solutions Kft. többszörösen bizonyított, stabil, egyedi rendszerét!

MARKETING STARTÉGIAI TANÁCSADÁS

Napjainkban, amikor minden gyorsan változik elengedhetetlen egy szervezet számára a megfelelő stratégia kidolgozása. Segítünk kiértékelni a cég/cég csoport jelenlegi piaci helyzetét és pozícióját a növekedési lehetőségek tekintetében. Kialakítunk egy, a vállalatnak megfelelő értékesítési rendszert és módszertant, elemezzük az üzletágakat, termékeket, értékesítési csatornákat, szervezeti egységeket, területi döntéseket, valamint összegzést adunk a költségcsökkentési és egyéb lehetőségekről.

KREATÍV TERVEZÉS, GRAFIKAI MUNKÁK

Formába öntjük elképzeléseit, vágyait! Velünk nincs lehetetlen! Megtervezzük arculatát, kiadványait, hirdetéseit, weboldalát, termékeit, felöltöztetjük rendezvényeit, megtervezzük reklámajándékait illetve egyéb megjelenéseit. Kreatív ötletek, inspiráló megoldások!

NYOMDAI KIVITELEZÉS

Mindent egy helyen!
Minőség, kényelem, költség hatékonyság!

Megrendelőinknek nem kell sok beszállítóval tárgyalni, mi levesszük ezt a terhet a vállukról; bármely megálmodott marketing eszköz gyártását gyorsan és professzionálisan lebonyolítjuk legyen szó óriás épülethálóról, molinokról, kiadványokról, szórólapokról, könyvről, eladáshelyi eszközökről vagy akár különleges ajándékdobozokról.

ONLINE MARKETING

Facebook, Linkedin, Instagram, Google Adwords kampány, kampány menedzsment? Mi leveszünk minden terhet a Megrendelőink válláról, megtervezzük a komplex marketing stratégiát és végre is hajtjuk, hogy csak egy klikkelésre legyen a siker!

DRÓNOZÁS

Szeretné dokumentálni az építkezését különböző nézőpontokból vagy megmutatni leendő irodaház bérlőinek milyen lesz a kilátás, de lehet hogy szeretne magas épületéről hőkamerás felvételt készíteni vagy csak gyönyörködni az épületeiben, beruházásaiban? Különleges rendezvénye van, melyet szeretne egy kicsit másképp megörökíteni? A drónozás tökéletes eszköz ezeknek a céloknak az eléréséhez. Egy igazán látványos kreatív film vagy image kampány estében is a megfelelő minőségű professzionális drón felvételek ma már elengedhetetlenek a tökéletes látványért.

PÁLYÁZATI KOMMUNIKÁCIÓ

Mit ér egy sikeresen elnyert, majd kivitelezett pályázat, ha nem értesül róla a szakma és a közvélemény? Nem állítjuk, hogy semmit, de sokkal kevesebbet, mint amennyit valóban érhetne. Minden, ami a Pályázati Kommunikációhoz szükséges egy helyen!

REFERENCIÁINK

Megbízóink között megtalálhatóak multinacionális cégek, állami cégek, települési önkormányzatok, sportági szövetségek, egyházi és non-profit szervezetek.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2019-ben cégünk végezhette a budapesti Vívó-Világbajnokság teljes marketing és kommunikációs feladatait, a média vásárlást, marketing eszközök teljeskörű gyártását, kivitelezését és a helyszín branding és signing tevékenységét. Ezzel a munkával a Vívó Szövetséggel közösen elnyertük a 2019 Sport Marketing díj második helyezését. Varázslatos volt ez a munka, hálásak vagyunk érte!

2019-ben a Magyar Vívó Szövetség a budapesti világbajnokság kapcsán, a “legjobb sportesemény-szponzoráció” okán tüntetett ki bennünket Ezüst elismeréssel. Olvasson utána!

error: Content is protected !!