DRÓNOZÁS

Szeretné dokumentálni az építkezését különböző nézőpontokból vagy megmutatni leendő irodaház bérlőinek milyen lesz a kilátás, de lehet hogy szeretne magas épületéről hőkamerás felvételt készíteni vagy csak gyönyörködni az épületeiben, beruházásaiban? Különleges rendezvénye van, melyet szeretne egy kicsit másképp megörökíteni? A drónozás tökéletes eszköz ezeknek a céloknak az eléréséhez.

Egy igazán látványos kreatív film vagy image kampány estében is a megfelelő minőségű professzionális drón felvételek ma már elengedhetetlenek a tökéletes látványért.

Drónozni sokféle képpen lehet, de csak tökéletes minőségben érdemes!

Egy drónozásnál nagyon fontos az eszköz, cégünk a legmodernebb drónokkal végzi a munkát. De a drónozásnál ugyanilyen fontos a drónt kezelő szakember szakmai tudása, mert nem elégséges csak a megfelelő drónnal rendelkezni, használni is kell tudni azt. A légi felvételek készítése egyfajta különleges operatőri látásmódot igényel. Ügyfeleink elégedettsége a legszebb visszaigazolás számunkra arról, hogy mi rendelkezünk ezzel a fajta képességgel.

A szükséges légtérhasználati engedélyek beszerzését cégünk intézi.

SZOLGÁLTATÁSAINK

LÉGI FELVÉTELEK – FOTÓK KÉSZÍTÉSE

4k (uhd) minőségben

ORTÓ FOTÓK KÉSZÍTÉSE, TERÜLETEK FELÜLNÉZETI FOTÓZÁSA, VIDEÓZÁSA

Szolgálhat egyszerűen dokumentációs célokat, de használják mezőgazdasági kárenyhítés, és földmérés céljára is.

LÉGI FELVÉTELEK – VIDEÓK KÉSZÍTÉSE

4k (uhd) minőségben

DRÓN-LAPSE – FOTÓK KÉSZÍTÉSE ÉS AZOK VIDEÓBA TÖRTÉNŐ FŰZÉSE

Rövidebb intervallumú time-lapse filmek, melyek elsősorban rendezvények promótálásában és image filmekben lehetnek fontosak, lehetnek látványosak

VIDEÓ-LAPSE

Különböző időpontban történő, de egy témára épülő sorozatvideók készítése különleges technológia, mely során a drón rögzített útvonalat jár be napi vagy heti rendszerességgel, ezzel dokumentálva a területen történő változásokat. Kreatív videóba fűzve különlegesen látványos a nagyobb építkezések megörökítése során.

error: Content is protected !!