MERJ NAGYOT ÁLMODNI

ÉS MI MEGVALÓSÍTJUK!

AZ INSPIRAL MARKETING SOLUTIONS EGY INTEGRÁLT MARKETING ÉS KOMMUNIKÁCIÓS ÜGYNÖKSÉG.
HISZÜNK ABBAN, HOGY MINDENT AKÁR EGY CÉGET VAGY EGY ALKOTÁST IS AZ ŐKET ALKOTÓ EMBEREK TESZIK EGYEDIVÉ ÉS KÜLÖNLEGESSÉ, CSAPATUNK IS ENNEK SZELLEMISÉGÉBEN SZÜLETETT.
LEGYEN SZÓ EGY ÚJ CÉG INDULÁSÁRÓL, BRANDÉPÍTÉSRŐL, TERMÉK BEVEZETÉSÉRŐL, , EGY KRÍZISHELYZET KEZELÉSÉRŐL, NÁLUNK MINDENKI TALÁLHAT JÓ ÖTLETEKET ÉS INSPIRÁLÓ MEGOLDÁSOKAT. ÁRAZÁSI RENDSZERÜNKET RUGALMASAN ALAKÍTOTTUK KI, ÍGY NEMCSAK NAGYVÁLLALATOKNAK, HANEM A KIS- ÉS KÖZEPES VÁLLALKOZÁSOKNAK IS ELÉRHETŐVÉ TESZI SZOLGÁLTATÁSAINKAT.

Alkotni szeretünk. Értéket teremteni a gondolat megszületésétől egészen a megvalósításáig. Ott lenni a legfontosabb pillanatokban. Amikor egy ötlet felmerül, amikor márka megszületik, amikor egy rég várt esemény eljön, vagy amikor egy álom megvalósul. Együttműködve Megrendelőinkkel valósulnak meg az elképzelések, az álmok! Ezt imádjuk a munkánkban!
Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunk tagjai minden esetben az adott terület kiváló szakemberei, mindenki több évtizedes tapasztalattal rendelkezik és elhivatott a minőség és az ügyfélközpontúság felé. Mivel mindegyikünk hosszú ideig képviselte a megrendelői oldalt is döntéshozóként, ezért jól ismerjük a megrendelői igényeket tudjuk mely eszközökkel segíthetjük valóban megrendelőink munkáját, hogy lehet eredményes a marketing!

HAGYOMÁNYOS MARKETING – Komplex marketing stratégia tervezés, branding, ATL/BTL kampányok, PR cikk készítés, kiadványszerkesztés, rendezvényszerve-zés, eladáshelyi eszközök tervezése és gyártása, néhány a sok marketing fel-adat közül melyre kreatív megoldásokat nyújtunk, hogy a végeredmény ne csak egyedi, hanem magával ragadó is legyen.
MÉDIA VÁSÁRLÁS – A kampányokhoz a leghatékonyabb megoldásokat keressük, hogy láthatóvá tegyük a nem láthatót!
ONLINE MARKETING – Facebook, Linkedin, Instagram, Google Adwords kampány, kampány menedzsment? Mi leveszünk minden terhet a megren- delőink válláról, megtervezzük a komplex marketing stratégiát és végre is hajtjuk, hogy csak egy klikkelésre legyen a siker!
WEBOLDAL ÉS WEBSHOP FEJLESZTÉS – 21. századi megoldások, ügyfélbarát megjelenés, keresőoptimalizált, látványos és forgalomgeneráló weboldal, web- shop tervezése és készítése.
KOMPLEX NYOMDAI KIVITELEZÉS – Egyszerű és költséghatékony! Nem kell sok beszállítóval tár- gyalni, mi tehermentesítjük és bármely megálmodott marketing eszköz gyártását gyorsan és profesz- szionálisan lebonyolítjuk legyen szó óriás épülethálóról, molinokról, kiadványokról, szórólapokról vagy akár különleges ajándékdobozokról.
PÁLYÁZATI KOMMUNIKÁCIÓ – Átlátható, érthető kommunikáció! Munkánk során megannyi, hazai és külföldi pályázatokhoz kapcsolódó kommunikációs megbízást teljesítettünk sikerrel a turisztikai területtől, az energetikai szektoron át, egészen a szociális felzárkóztatásig.
IMÁZS-FILMEK KÉSZÍTÉSE – Képekben a világ! Imázs-filmeket tervezünk és készítünk, amelyek megmutatják megrendelőink értékeit, erősségeit és a leg- különbözőbb médiafelületeken is eredményesen és időt állóan működnek.

TIME-LAPSE TECHNOLÓGIA – Néha kicsit játszani kell az idővel, ahhoz hogy láthassuk, milyen szép is a világ. A time-lapse technológia erre ad lehetőséget: gyorsított felvételeken megmutatni az alkotást, a gyártást, a teremtés folyamatát. Kórházak, gyárak, lakóházak nőnek ki a földből hosszú hónapok alatt, Mi a saját fejlesztésű rendszerünk segítségével megörökítjük ezeket a nagyszerű pillanatokat, formabontó módon archiváljuk a fontos és vissza nem hozható momentumokat.

NÉHÁNY REFERENCIÁNK:

error: Content is protected !!